ARTICOLE

ARTA | Daehyun Kim si Alter ego-urile in negru

Daehyun Kim este un designer grafic nascut in Coreea de Sud, la Seul, stabilit in prezent in Austria, la Viena, unde lucreaza in cadrul Lomograhpic Society International. A absolvit cursurile Universitatii de Arta, cu specializarea in Arta si Pictura traditionala in Asia de Sud-Est. Ilustratiile sale in tus sunt cunoscute pentru stilul neobisnuit de a reprezenta situatii, ganduri si idei contradictorii. Seria Moonassi a inceput-o inca de cand studia la universitate.

„Aceasta serie este proiectul meu de-o viata. Nu exista un background specific sau o teorie in spatele acestor desene. Fiecare desen este creat pornind de la gandurile si ideile mele din acea zi. Desenez pentru a putea medita asupra mea si a celor din jur, dar si pentru a vedea la final intreaga poveste a seriei.”

Moonassi este pseudonimul sau artistic, despre care marturiseste ca „… atunci cand oamenii imi spun este ca si cum ar striga pe cineva care nu are identitate”. Toate ilustratiile sunt desenate folosind tus negru, deoarece, explica artistul: „este simplu, puternic, frumos si indeajuns. Iar aceste posibilitati nelimitate ma fascineaza pur si simplu. Intr-o buna zi, daca ma voi plictisi, voi folosi o alta culoare, un gri inchis, mediu sau deschis.”

Seria Moonassi cuprinde in mare parte ilustratii ce infatiseaza doua personaje antagoniste, reprezentand idei si sentimente opuse. Chipurile lipsite de expresie sunt imprumutate din vechile picturi si desene budiste. „M-am gandit ca fata este cea mai potrivita pentru a masca emotiile, pentru ca nu vreau sa fie evident daca personajele mele sunt bune sau rele doar privindu-le chipurile. ”

::: Website :::

Playlist MUZAHOLIC

Abonare newsletter

Noi aparitii muzicalePIANO INTERRUPTED : The Unified Field Reconstructed


AH! KOSMOS : Bastards


LYDIA LUNCH/RETROVIRUS: Urge to Kill


BILL SEAMAN : f (noir)


AVA LUNA : Infinite House


ARCTURUS : Arcturian


CALEXICO : Edge Of The Sun


LONELADY : Hinterland


SQUAREPUSHER : Damogen Furies


RACHEL GRIMES : The Clearing


KUBA KAPSA ENSEMBLE : Vandraught 10 Vol. 1


ABRAM SHOOK : Landscape Dream


TOMORROW WE SAIL : Saturn


THE DISTRICTS : A Flourish and a Spoil


THE MILK CARTON KIDS : Monterey


UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA : Multi-Love


MICHAEL PRICE : Entanglement


BONNIE STILLWATTER : The Devil Is People


WILLIAM ELLIOTT WHITMORE : Radium Death


DAWN OF MIDI: Dysnomia