Auditii

Silver Dagger by Dear Sister

 

 

Folk Rock - Acoustic - Alternative Folk

Label: Independent

Data aparitiei: 17.01.2015

 

Silver Dagger este un album descoperit absolut intamplator, cutreierand Bandcamp-ul in cautare de aparitii noi, de altceva, orice ar putea sa-mi ofere o pauza relaxanta de la Metale si alte asemenea. Se pare ca acesta este cel de-al doilea material din discografia Dear Sister, lansat chiar saptamana trecuta.

Tot ce pot spune despre acest trio Folk-Rock este faptul ca a fost infiintat in 2009 de trei colegi de liceu Bri Salmena (voce, chitara electrica), Raven Shields (voce, chitara acustica) si Aaron Comeau (chitara, acordeon, banjo, mandolina, pian). Au debutat cu albumul Dear Sister, in 2010, iar in urma cu doi au inceput lucrul la cel de-al doilea material, finantat prin intermediul unei campanii crowd sourcing.

In mod normal as fi strambat din nas, cand la cea de-a doua piesa de pe Silver Dagger, intitulata „Game”, instrumentalul era parca mult prea Country pentru gustul meu, insa vocile placute ale lui Bri si Raven m-au convins sa nu renunt. O auditie extrem de placuta, pentru care as puncta piesele „Wagon”, „Yours & Mine”, „Tavern” sau „Reprise”.

 

::: Facebook :::