Auditii

Sunday '91 by ANNIE EVE

 

 

Acoustic/ Indie Rock/ Folk

Label: Mouth to Mouth Records

Data aparitiei: 25.08.2014

 

Annie Eve s-ar putea pierde intr-un lung sir de tinere soliste originare din Marea Britanie, pasionate de muzica Folk, ce imbina acordurile chitarei cu versuri extrem de personale, profunde. Dupa o serie de EP-uri si concerte ce au atras atentia presei muzicale locale, Annie a lansat in luna august a acestui an albumul ei de debut, Sunday '91, prin intermediul Mouth to Mouth Records. Cele 10 piese de pe noul material au fost compuse de Annie si inregistrate alaturi de muzicienii din trupa sa Jack Pattison (chitara), Jess Sawers-Warren (acordeon), Oli Dacombe (tobe) si Will Hughes (bas).

Albumul este mult mai „serios” decat te-ai astepta – versurile sunt departe de a fi mofturi ale unei adolescente introvertite, le asculti cu placere si iti dai seama ca in spatele nostalgiei unor piese precum „Kid Meets World” se ascund de fapt dezamagiri, bucurii si chiar ganduri cu care poti sa te identifici, stari care-ti sunt familiare. „Bodyweight” este poate cel mai frumos moment de pe intregul album: „este piesa care rezuma cel mai bine estetica mea”, marturiseste Annie.

Sunday '91  este un bun exemplu de echilibru intre compozitii Folk melancolice, cu tenta usor dark, si piese catchy, in sfera Indie Rock.