COTIDIAN

Ultimele bilete la primul concert Hindi Zahra in Romania!

Cantareata de origine marocana va concerta pe 15 octombrie la Sala Radio intr-un concert ce se anunta incendiar, biletele fiind aproape epuizate.

Hindi Zahra a debutat ca muzician pe scenele din Paris, acolo unde locuieste de la varsta de 15 ani. Cel mai bine definita de stilul World Music, artista se inspiradin sonoritati gypsy, folk american, Jazz sau Blues pe care le transforma treptat in bijuteriile ei proprii, precum hit-ul “Beautiful Tango” care a facut-o celebra.

Discul de debut, Handmade a primit in 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului in Franta. A fost comparata cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. Compozitor, multi instrumentist si producator, Hindi Zahra si-a facut debutul  cinematografic anul trecut  in filmul The Cut al regizorului german de origine turca, Fatih Akin.

Artista va concerta pentru prima data in Romania alaturi de trupa sa (David Dupuis- clape si instrumente de suflat; Aurélien Calvel - bas; Jérôme Plasseraud - chitara; Ze Luis Nascimento - percutie; Raphael Séguinier - tobe; Paul Salvagnac - chitara), ocazie cu care isi va promova noul disc, Homeland, de pe care a fost lansat deja single-ul si videoclipul “Any Story”.

Care este povestea sa? O noua calatorie pentru Hindi, de aceasta data in Marocul natal. Homeland se opreste undeva in Marrakech, intre munti si ocean. O intoarcere la radacini, o privire intoarsa catre ea insasi care pune in miscare un dans peste coasta oceanului. Hindi Zahra este in cautarea unui sound hipnotic al unei calatorii care incepe si se termina acasa, dupa ce trece  dincolo de frontiere si genuri muzicale.

 

Program

Concertul are loc pe 15 Octombrie 2015, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

BILETE

Biletele costa 80, 120, 140 de lei in functie de categorie si pot fi cumparate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

Detalii pe www.twinarts.ro si pagina de Facebook Twin Arts

 

Playlist MUZAHOLIC

Abonare newsletter

Noi aparitii muzicalePIANO INTERRUPTED : The Unified Field Reconstructed


AH! KOSMOS : Bastards


LYDIA LUNCH/RETROVIRUS: Urge to Kill


BILL SEAMAN : f (noir)


AVA LUNA : Infinite House


ARCTURUS : Arcturian


CALEXICO : Edge Of The Sun


LONELADY : Hinterland


SQUAREPUSHER : Damogen Furies


RACHEL GRIMES : The Clearing


KUBA KAPSA ENSEMBLE : Vandraught 10 Vol. 1


ABRAM SHOOK : Landscape Dream


TOMORROW WE SAIL : Saturn


THE DISTRICTS : A Flourish and a Spoil


THE MILK CARTON KIDS : Monterey


UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA : Multi-Love


MICHAEL PRICE : Entanglement


BONNIE STILLWATTER : The Devil Is People


WILLIAM ELLIOTT WHITMORE : Radium Death


DAWN OF MIDI: Dysnomia