Despre Noi

Despre Noi

MUZAHOLIC reuneste cateva minti curioase, cautatori voluntari ai frumosului artistic in lucruri mari si lucruri marunte, dar care ne inspira si ne fac viata mai interesanta. Credem in valorile artistice non-comerciale, in creativitate ca forta directoare, in respect si in promovarea neconditionata.

 

MUZAHOLIC este un portal ce a aparut din gandul de a „trata” dependenta de frumos, un colaj de sunete si imagini, o colectie de oameni si locuri cu povesti, de proiecte captivante, de opinii si curiozitati. Speram sa cuprindem in jocul nostru cat mai multe franturi din multitudinea de preocupari artistice, sa imbinam idei si sa le regandim intr-un nou puzzle, viu si colorat.

 

Nu suntem nici multi si nici timpul nu ne va fi vreodata indeajuns, insa incercam sa facem cat si cum putem pentru exprimarile inovatoare pe care le descoperim si le indragim, si despre care simtim ca merita impartasite.

 

Pentru ca ritmul cotidianului ne invaluie si ne dicteaza uneori fiecare pas, ne-am bucura, de fapt, ca in paginile noastre cu albume muzicale, filme, carti, fotografii si picturi, dialoguri, manifestari artistice si spectacole, sa gasiti inspiratie si - de ce nu - poate chiar o poveste ce merita spusa mai departe…

 

Playlist MUZAHOLIC

Abonare newsletter

Noi aparitii muzicalePIANO INTERRUPTED : The Unified Field Reconstructed


AH! KOSMOS : Bastards


LYDIA LUNCH/RETROVIRUS: Urge to Kill


BILL SEAMAN : f (noir)


AVA LUNA : Infinite House


ARCTURUS : Arcturian


CALEXICO : Edge Of The Sun


LONELADY : Hinterland


SQUAREPUSHER : Damogen Furies


RACHEL GRIMES : The Clearing


KUBA KAPSA ENSEMBLE : Vandraught 10 Vol. 1


ABRAM SHOOK : Landscape Dream


TOMORROW WE SAIL : Saturn


THE DISTRICTS : A Flourish and a Spoil


THE MILK CARTON KIDS : Monterey


UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA : Multi-Love


MICHAEL PRICE : Entanglement


BONNIE STILLWATTER : The Devil Is People


WILLIAM ELLIOTT WHITMORE : Radium Death


DAWN OF MIDI: Dysnomia