Videoclipuri

Video | Hozier - Someone New

Acoustic Blues - Soul Rock - Indie Folk

Take Me to Church”, cunoscutul single al muzicianului irlandez, se mentine inca, dupa saptamani bune, pe primele pozitii in Billboard Hot 100. Asta nu-l impiedica pe Hozier sa lanseze noi piese si videoclipuri, cel mai recent adresandu-se atat fanilor sai, cat si impatimitilor Game Of Thrones. Chipul familiar din clip este nimeni alta decat actrita Natalie Dormer, cunoscuta si pentru rolul sau din Hunger Games.

In timp ce Hozier este aproape o silueta scaldata de luminile scenei, in centru videoclipului avem un personaj feminin ce isi imagineaza mici escapade cu fiecare strain intalnit in club sau pe strada - “I’m in love with every stranger, the stranger the better”. La finalul clipului insa, amintirile par sa spulbere aceste fantezii, dezvaluindu-ne o poveste cu un final nu foarte fericit.

Someone New” face parte de pe albumul de debut lansat anul trecut prin intermediul Island Records si intitulat simplu Hozier. Videoclipul este regizat de Anthony Byrne si are la baza un scenariu creat de fratele muzicianului, Jon Hozier-Byrne, alaturi de David Reilly (Stoneface Films).

 

 

::: Facebook ::: Website :::