Videoclipuri

Video | Sarah MacDougall - Malmö I Mitt Hjärta

New-Wave Folk

Sarah MacDougall este o solista si compozitoare de origine suedeza, stabilita in prezent in Canada, care a lansat anul acesta cel de-al treilea material discografic, intitulat Grand Canyon. Sarah compune si inregistreaza inca de la varsta de 13 ani, ducand mai departe din traditia unor compozitori suedezi precum Lars Winnerbäck, Ulf Lundell, Cornelis Wreejswijk, influentata in muzica sa atat de radacinile nordice, cat si de peisajul canadian. Pe langa compozitie si interpretare, Sarah este totodata si producatoarea propriilor albume.

Malmö I Mitt Hjärta” este cel de-al doilea videoclip ce promoveaza acest nou material, confirmandu-i oarecum tematica usor intunecata: „Aceasta piesa vorbeste despre nevoia de a lasa trecutul in urma. Este o declaratie de iubire pentru acest oras complex pe care l-am urat si totodata adorat toata viata. Asa cum dezvaluie si versurile: „I throw away my weapons - I'm done fighting with the shadows”.”

Regia videoclipului ii apartine lui Christopher Mills, care a incercat sa evidentieze prin elementele vizuale „catharsisul emotional” atribuit de Sarah acestei piese.  

 

 

::: Facebook ::: Website :::